На Никулден! Двоен празник за кмета на Кресна – Николай Георгиев

На днешния християнски празник – Никулден градоначалникът на община Кресна – Николай Георгиев, отбелязва не само своя имен, но също така и рожден ден.

Още от най – ранните часове на днешния ден да го поздравят се обадиха колеги, политици, бизнесмени и приятели. Служителите на общинската администрация също бяха сред първите поздравили го. Пожеланията бяха за здраве, спорна работа и дългогодишно кметуване.

Самият той оцени личния си празник така: „Сърдечно благодаря на всички мои приятели, колеги и съграждани, които ми писахте, както в „Обединени за Кресна“, така и на стената на моя личен профил Николай Георгиев. Благодаря ви за пожеланията и мъдрите думи! Благодаря ви, че продължаваме заедно да работим за превръщането на община Кресна в по-добро и по-уютно място за живот! Благодаря ви, че ми давате силата, необходима ми, за да продължавам да се боря за промяната към по-добро за нашия роден край и за вас – най-добрите, най-сърдечните и най-милите хора, които познавам!

Благодаря ви за разбирането, за толерантността, за сплотеността, за солидарността и за съпричастността с всяка кампания или гражданска инициатива на общинската администрация!Благодаря на моите колеги в общинския съвет за съвместната работа и постигнатите резултати!Благодаря на всички мои знайни и незнайни приятели от цялата страна, че и отвъд нея, които днес ми честитят двойния празник! Благодаря на моето семейство за разбирането и подкрепата! Обичам ви!

Честит Никулден на всички! Наздраве!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене