Александър Мановски, познат като Сашо „Джулана“, заслужи титлата си „фурнаджийска лопата“

Александър Мановски се върна в БСП. Това е новината на седмицата в политическите среди в Благоевград. Познат на всички като Сашо „Джулана“ и върл активист на политическа партия АБВ, преди дни е забелязан на пресконференция на БСП в инициативния комитет, подкрепящ ген. Румен Радев за президент на Република България.

Нека припомним, че в началната си политическа кариера, „Джулана“ също бе част от БСП. За учудване на всички, той напусна политическата организация и се присъедини на тази на АБВ. Разбира се след този подъл подход, всички разбраха що за човек и политик е и бързо бързо без никой да се учуди, Мановски се премести в „Български път“. Ето защо в момента, станал за смях пред цялата политическа класа в Благоевград и цялото общество, той без да иска си лепна втори прякор – „фурнаджийската лопата“. И има защо. То бива бива политическо номадство и лицемерие, ама чак толкова не бива. Що за политик трябва да си да смениш три партии за нула време и накрая да се върнеш с наведена глава, като на*ран Това е долнопробно поведение, което не отива на обикновения човек, камо ли на политик, за какъвто Сашо „Джулана“ се имаше.

На нас картинката ни е ясна, г – н Мановски. Още след като преминахте в редиците на АБВ всички ви посочиха за предател. Предател, който един ден ще моли за прошка като се прави на жален. Точно и това се случи. За огромно ваше съжаление такива като вас хората ги изхвърлят на боклука. Дори и като изключим вашите непрестанни излагации, които сътворявате ден след ден пред цялото общество. Е, може би се мислехте за най – големия и сега може би се мислите за такъв, но е време някой да ви каже, че поведението ви е лицемерно. Именно ние от Топ Преса няма да изпуснем тази възможност, защото такива като вас само вредят. А знаете, че ние сме върли противници на такива като вас..

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене