Кирил Домусчиев, Лъчо Танев и наблюдател от „Арсенал“ идват за мача на стадион „Христо Ботев“

Петър Хубчев праща в Благоевград помощника си Левон Апкарян

Огромен интерес предизвика предстоящия мач от поредния кръг на Първа професионална лига между отборите на Пирин и Лудогорец. Днес на стадион Христо Ботев за футболната среща се очаква да пристигне собственика на шампионите Кирил Домусчиев.
Финансовият благодетел на разградчани досега само веднъж е присъствал на мач в Благоевград, когато Пирин и Лудогорец се срещнаха в контрола, която разградчани спечелиха с 5:1 срещу играещите в трета лига орлета.
„Не бях много впечатлен от атмосферата. Не харесвам стадиони, на които се псува и се правят маймунски звуци. Може би ще е по-добре Пирин да остане във „В“ група, защото това нещо не е за „А“ група“ – заяви след мача игран през януари 2014 година на стадион Христо Ботев. С тези думи Домусчиев си навлече гнева на феновете на Пирин, които още помнят думите му и днес едва ли ще го посрещнат с ръкопляскания.
Компания на боса ще прави мениджъра Лъчезар Танев. Той също не е от честите посетители на мачове на Пирин, но явно близките отношения между двамата го водят и него в Благоевград. Свой представител в Благоевград изпраща английския футболен отбор Арсенал. Наблюдател на лондончани ще следи отблизо мача и след това ще докладва на мениджъра на топчиите Арсен Венгер за играта на Лудогорец. Припомняме, че Арсенал приема Лудогорец в мач от Шампионската лига във вторник.
Съгледвач изпраща и новият селекционер на българския национален отбор Петър Хубчев. Помощникът му Левон Апкарян ще бъде на стадион Христо Ботев със заръка да следи изявите на няколко момчета от Лудогорец, а защо не и от Пирин, където определено има повече футболисти с български паспорт, за разлика от бъкания с чужденци отбор от Разград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене