Георги Андонов: Инвестициите в спорта в Гоце Делчев трябва да са реални, а не празно говорене

Народният представител Георги Андонов осигури футболни екипи за Детско-юношеската школа на „Пирин“ (Гоце Делчев)

 георги андоновФутболни екипи осигури народният представител Георги Андонов за децата, трениращи в Детско-юношеската школа на „Пирин“ (Гоце Делчев).

„Децата трябва да бъдат стимулирани да спортуват. Едно от първите неща за целта е да имат подходящите условия за това“, коментира депутатът.

„Това, което видях днес, е потресаващо – децата тренират на сгурия, което определено не е нормално. От една страна, чуваме грандиозни приказки за баснословни суми, привлечени, като инвестиции в общината, а „резултатът“ е налице, допълни Андонов.георги андонов„Като бивш възпитаник на Детско-юношеската школа на „Пирин“ (Гоце Делчев) взимам присърце състоянието и бъдещето на клуба. Не само сега, а и назад във времето съм полагал целенасочени усилия в тази посока. И ще продължа да го правя, защото това е важно не само за самочувствието и доброто представяне на клуба, но и защото инвестициите в спорта са инвестиции в здравето на децата“, допълни още Андонов.

Припомняме, че след като Георги Андонов се ангажира лично с осигуряването на средства от правителството на ГЕРБ, стадионът на „Пирин“ (Гоце Делчев) бе ремонтиран.

Народният представител очерта като свой краткосрочен ангажимент изграждането на тренировъчни игрища за Детско-юношеската школа, както и два футболни стадиона – в с. Баничан и с. Борово.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене