Защото обичам морето!

Елена ПЕТРЕЛИЙСКА

http://petreliiski.com/

Аз съм Елена и във вре­мето, в което създавам този блог съм на 27 години.

Харесва ми да готвя, за­щото намирам това за мно­го лично преживяване, за­щото обичам да се храня, защото оби­чам здравослов­ното и смятам, че е постижимо дори и в наши дни да се готви щадящо, и не на последно място – защото обичам морето!

Това последно­то не е по темата, обаче за секунди ви накарах да се почувствате все едно нещо не раз­бирате…напротив, всичко си разби­рате и то прекрас­но! В същност, като се замисля, има даже много общо това с морето – кули­нарията е дълбока и необят­на, също като морето. Хайде заедно да плуваме – без предварително зададена посока, но с ясен поглед и устременост към интерес­ното, новото, доброто и по­лезното. Вземе и децата си, ако нямате все още, то със сигурност всичко прочетено тук ще ви помогне, когато те се появят в един прекрасен момент.

В този блог ще можете да четете не просто рецепти, а истории – всяка една рецеп­та е лична и свързана с мен и всичко онова, което ме за­обикаля.

Чрез рецептите си аз чувствам и живея. Каня ви да почувствате и вие!

Но това е само пожелание – ако не искате, то пожелай­те ми успех и на добър час!

Ще имате възможност, при добро желание от ваша страна разбира се, да разбере какво е от­ношението ми към здра­вословното хранене, мнението ми за децата и храненето, за родителите и храненето и за още куп неща…интересни неща, с които ще ви запознавам стъпка по стъпка.

Този блог е особено препоръчителен за хора, които не умеят да изра­зяват чувствата си и онова, което е вътре в тях, с думи…..такава съм и аз, затова готвя..с чув­ство. И така, този, който яде, всичко разбира, без да му говоря излишно.. Като се замисля, поняко­га май нищо не разбира, защото ми се случва да не ми се получи и на мен – и аз съм човек….

Не претендирам, че съм велик майстор готвач, даже никак, но пък имам вдъхновение, най-голямото желание, страст и безброй идеи. Само това е нужно. А да, добре е и човек да е сръ­чен – помага.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене