ВИДЕО: От Гоце Делчев и още четири други града в България стартира изборната кампания на ген. Радев

Гоце Делчев бе единственият необластен град от петте български града в които, чрез преки телевизионни включвания стартира тази вечер предизборната кампания на кандидатът за президент ген. Румен Радев и неговият вицепрезидент, Илияна Йотова. Чрез преки телевизионни включвания от Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, София и Гоце Делчев, кандидатите за президентската двойка от Пловдив и активисти и симпатизанти от останалите градове отправиха изборните си послания към българските избиратели. Любими местни певци и танцьори внесоха празнично и патриотични настроение с изпълненията си до като симпатизантите на Радев и Йотова очакваха включванията от петте избрани града.

„Ще бъда инициативен президент който ще търся решенията за доброто на България. Ще бъда силен президент но не заради пагоните а заради каузата наречена България. Ще бъда президента на всички български граждани. Нямам амбицията да бъда баща на нацията,  но ще бъда гласът и волята на българския народ“, каза от Пловдив, кандидатът за президент, ген. Румен Радев.

„За нас най-важното е, държавата да протегне ръце към младите хора – за работа, образование, семейства и за бебета. За нас най-важно е здравето. Няма силна нация, която да е болна“, изтъкна от своя страна кандидатът за вицепрезидент, Илияна Йотова.

Стотици активисти на Общинския съвет на БСП и симпатизанти на кандидат-президентската двойка – Радев и Йотова от Гоце Делчев, емоционално и с бурни скандирания одобриха посланията на им, както и въодушевеното слово на кмета на общината, Владимир Москов.

„Разчитаме на сигурност е държавата, на стабилност, на спокойствие и на обединение на всички в името на България“, каза в словото и кметът Владимир Москов

Топ Преса предлага на своите зрители и читатели, подробен репортаж от събитието.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене