Роналдиньо разкри най-голямото съжаление в кариерата си, то е свързано с Меси (вижте откровеното му признание)

36-годишният бразилец, който наскоро обяви, че ще прекрати активната си състезателна кариера след края на сезона, но също така говори и за някои свои спомени

Както е известно, той напусна “Камп Ноу” през 2008 година, а по онова време наследникът му Меси тепърва започваше да се налага в титулярния състав на каталунците.

“Постигнах абсолютно всичко, за което мечтаех като футболист и благодаря на Господ за това. Но, разбира се, искаше ми се да играя повече с Меси. И все пак съм щастлив, че имах възможност да го наставлявам в началото на кариерата му. Също така съм горд, че успях да асистирам за първото попадение в професионалната му кариера”, сподели Роналдиньо пред “Gulf News”.

“Меси е страхотен футболист. Той играе на такова високо ниво, че няма нужда да спечели Световното първенство с екипа на Аржентина, за да се докаже като най-добрият футболист на всички времена”, каза още брилецът.

Роналдиньо разкри още, че именно той окуражил Меси да вземе фланелката с номер 10 след раздялата им в тима на Барселона.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене