„Вихрен“ ще търси реванш срещу „Септември“(Симитли) днес

Неприятното за футболистите на Стойко Найденов обаче е, че са гости

Това обаче не им пречи да обявят своите амбициии да спечелят на негостоприемния стадион на опонента си. Двата тима се срещат днес от 17.00 в мач от първия предварителен кръг на турнира за купата на АФЛ. При равенство в редовното време,н яма продължения и директно се изпълняват дузпи. Победителят от тази среща ще гостува на „Пирин“(Гоце Делчев) във втория кръг от надпреварата, след като неврокопчани са освободени от задължението да излязат в първия предварителен кръг, но за сметка на това имат мач за Купата на България днес от 16.00 срещу „Ботев“(Пловдив).

Иначе общо 5 отбора от Пиринския край ще определят победителя в областта който ще се бори за отличието. Това освен упоменатите по-горе три тима в тази компания влизат още „Беласица“(Петрич) и „Пирин“(Разлог).

През миналата година Несебър спечели Купата на Аматьорската футболна лига. Главен съдия на срещата днес в Симитли е Георги Иванов от Благоевград. Двата отбора преди две седмици се срещнаха и в Сандански за първенството на Югозападната трета лига и „Септември“ спечели с 3:1.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене