Родители на ученици от VI СОУ “Иван Вазов” – Благоевград: До кога родната полиция ще идва в Струмско, само за да ядът милинки и да си пускат Еврофутбол?

IskamDumataЗдравейте Топ Преса, чрез Вас искаме да попитаме, защо днес в първия учебен ден в района на VI училище “Иван Вазов” нямаше полицаи? Заради тяхната липсва стана пълна анархия. Автомобили паркираха върху пешеходните пътеки по които трябваше да преминат децата ни? Червенокоса хубавица, управляваща сив Фолксваген с рег. номер: ‘E 5304 KK’ имаше наглостта да паркира, върху пешеходната пътека. Хората и се развикаха, а тя вместо да се засрами започна да крещи… Разбера се и другите автомобили са в нарушение, но поне не са върху пешеходната пътека. Вчера всички медии се надпреварвахте да пишете, че около училищата ще има засилено полицейско присъствие, но тук … нямаше!!! До кога родната полиция ще идва в Струмско, само за да ядът милинки и да си пускат Еврофутбол? Срамота!

Това пишат разгневени родители на ученици от VI СОУ “Иван Вазов” – Благоевград и към писмото си ни пращат и снимките, които ви показваме.

nagli-3nagli-2

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене