Местния печат

„Вяра“

Фотограф №1 на Радомир Бисер Боянов: Спипах заключения за трафик на хора Мишоко да ми разкоства колата, имам и запис, от полицията се оправдаха: Под домашен арест е

Председателят на патриотична фондация „Васил Левски – Дякона” Бисер Боянов залови криминалнопроявения Мишоко, обвинен в трафик на хора, да разкоства личния му автомобил, докато се води под домашен арест.

Цирк! Паякът в Дупница вдигна патрулка, Йордан Иванов: Сигурно не е запалила бракмата

Репатриращият автомобил, нает от ОП „Паркинги и гаражи” в Дупница, e вдигнал полицейска патрулка. Снимка на натоварената от паяка кола на полицията се появи в интернет. От нея става ясно, че инцидентът е възникнал в района на бившия Учителски институт.

Кметът д-р Атанас Камбитов откри новото кръгово кръстовище в Благоевград, лисна менче с вода за успех

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов преряза лентата на новото кръгово кръстовище в Благоевград.

Пожар вилня в дупнишка черква навръх Кръстовден, тенис шампионът Любомир Янакиев помага в гасенето

Пожар вилня в градинката до черквата „Св. Георги Победоносец” в Дупница и унищожи вечнозелени храсти срещу полицията. Огънят пламнал между 12,30 и 13,00 часа вчера. Угасен е веднага. За потушаването помогнали Валентина Лесова и Таня Асенова, които работят близо до мястото на инцидента.

Опожариха с коктейли „Молотов“ черокито за 14 бона на мебелния бос Илияс Гумас в Петрич

Недоброжелатели драснаха клечката на джипа на известния гръцки бизнесмен в Петрич Илияс Гумас. Огненият инцидент възникнал през изминалата нощ около 23.00 часа.

Шофьор помете сина на арестувания за корупция криминалист Красимир Крумов – Борислав в Сандански

18-годишният Борислав Крумов, син на ексченгето от Сандански Красимир Крумов, пострада при катастрофа в курортния град. Инцидентът станал в часовете преди обяд вчера на ул. „Първи май” в Сандански, в близост до магазин „Кристал”.

 

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене