Читалище „Братство“ – Кюстендил търси доброволец за тримесечен проект в Македония

Читалище „Братство 1869” реализира съвместен проект с младежкото сдружение „Инфо фронт – Прилеп” от Р. Македония по Европейската доброволческа служба на програма „Еразъм+” с наименование „Info to youth”. Проектът е съфинансиран от Програма „Еразъм+“  на Европейския съюз.

Дейностите по проекта са с продължителност 3 месеца и ще се провеждат в периода  01.11.2016 – 31.01.2017 в гр. Прилеп, Р. Македония.

Доброволецът трябва да е на възраст от 18 до 30 години и ще работи в македонската организация 3 месеца, като основните му дейности ще са свързани с подпомагането на организацията и екипа в ежедневни дейности, като: работа в офис, участие в езиков курс по македонски език, работа по списанието MYG, издавано от организацията, разработване на нови проекти, участие в срещи и дискусии с младежи от гр. Прилеп, включване в уроци по Photoshop, уроци по китара и др.

Проектът покрива всички разходи на доброволеца – храна и джобни пари в размер на 150 евро, пътните разходи от и до Прилеп, разходи за настаняване, карта за мобилен телефон и езиков курс по време на проекта.

Желаещите да се включат трябва да изпратят CV/Автобиография /европейски формат/ най-късно до 21.09.2016 г. на е-mail:chitalishte@bratstvokn.org.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене