След потресаващи изцепки! Директорката на детска градина „Роса“ – в Благоевград Р. Кузманова пред уволнение за грандиозен скандал на бензиностанция и заплахи за революция с ловна пушка

Над 20 дни след грозната и проява на ОМВ, Кузманова не се появи на работа, излизайки в непрекъснат болничен. Преди дни щяла да прави революция с оръжие в градината

Директорката на 4-та детска градина „Роса“ в Благоевград Р. Кузманова е пред уволнение, заради серия жалби, които заливат общинското ръководство. Последният сигнал е от съседи, които твърдят, че преди дни директорката грабнала ловна пушка и тръгнала в детската градина на прави революция, но била спряна от роднини, които забелязали това..

Случаят потресъл съседите, които незабавно информирали преките и ръководители.. Това се случва дни, след като Кузманова сътвори невиждан скандал в бензиностанция „ОМВ“ в Благоевград, където нападна с ругатни и опити за побой служителките. За инцидента struma.com ви съобщи на 27 август. След публикацията ни, уплашена от последствията, директорката се поболя и до момента залива общината с болнични, но след инцидента с пушката, тя е предадена на органите на реда за изясняване на произхода на оръжието.

„Множество сигнали срещу Кузманова се потвърждават от разпоредената от мен проверка. На бензиностанцията в Благоевград директорката направила срамен скандал, който отново проверихме, като разговаряхме със служителите там. След случващото се и поведението на Кузманова, не бих могъл да остана безучастен към здравето, живота и възпитанието на децата в поверената и за управление детска градина, затова ще взема необходимите мерки“, каза днес кметът Атанас Камбитов.

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене