Станислав Манолев дебютира за ЦСКА-София този уикенд

Това стана ясно, след като играчът вече подписа договор и проведе първа тренировка с отбора на „червените“

За да бъде всичко наред и да се осъществи дебютът му срещу „Дунав“ тази седмица, утре ще бъде внесена цялата документация за получаване на картотека. Както е известно ЦСКА-София привлече Станислав Манолев от втория опит, след като първоначално той отхвърли възможността да играе в „Борисовата градина“, очаквайки оферта от чужбина. Универсалният футболист обаче не успя да си уреди задграничен воайяж и прие офертата на Гриша Ганчев, която не е с никак лоши показатели. На практика обаче тук ставаше въпрос и за състезание с вечния враг „Левски“, който също искаше 30-годишния бранител и също бе отправил предложение към него, с което цената му се вдигна.

Роденият в Благоевград бивш футболист има сериозна визитка, след като натрупа солиден опит с екипа на ПСВ Айнховен, лондонския „Фулъм“, руските „Кубан“(Краснодар) и „Динамо“ (Москва). През това лято той имаше предварителна договорка с новака в руския елит „Том“(Томск) и дори проведе подготовка с тях, но в последния момент преди подписването на договора помежду им работата се разсъхна като нито една от страните не пожела да разясни повече подробности около случката. Иначе след това Станислав Манолев щеше да започне подготовка с ЦСКА още лятото, но в последния момент се отметна, като до последно чакаше изгодно предложение от чужбина. Такова обаче така и не дойде през изминалите 3 месеца и в крайна сметка футболистът отново се запъти към „Армията“.
Договорът на Манолев ще бъде официално обявен най-късно до утре, когато ще бъде и картотекиран като се предполага, че е с едногодишен срок с опция за още една. През последните три седмици той се подготвяше с родния „Пирин“(Благоевград).

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене