Добра новина за „Пирин“(Гоце Делчев)! Томи Костадинов стана част от тима!

„Пирин“(Гоце Делчев) ще може да разчита на 25-годишния нападател, който ще може да постави ново начало в отбора

За родения в София играч, това е начин да си върне самочувствието, след като кариерата му лъкатушеше, след като бе смятан за един най-надежните и добри футболисти на България. Новината за привличането на Томислав Костадинов бе потвърдена от ръководството на клуба. Очаква се още днес юношата на ЦСКА – София да пристигне в град Гоце Делчев и да започне тренировки с тима. Играчът е преминал през всички детски и младежки формации на „армейците“. През 2009 година е преостъпен на „Бдин“ (Видин), но през 2010 година отново се завръща в ЦСКА, където рита заедно с родения в Хаджидимово Благой Пасков. От лятото на 2011 година е преотстъпен на „Чавдар“(Етрополе), за които отбелязва 8 гола в 13 срещи. Там той е един от основните футболисти заедно с неврокопчанина Димитър Пиргов, който в момента е важна фигура в „Левски“.

В края на годината от ЦСКА не му предлагат нов договор и Томи подписва за 3,5 години с актуалния шампион „Литекс“ (Ловеч). Не успява да се наложи при „оранжевите“ и през лятото на 2013 г. разтрогва с клуба по взаимно съгласие. Освен това е играл за „Миньор“(Перник).

През 2015 се завръща в ЦСКА (София), а след това през пролетта на 2016 за „Витоша“(Бистрица). Сега вече официално е част от „Пирин“(Гоце Делчев).

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене