Детайлите около скандала с арестуваната пияна певица от „Пирин фолк“ – Сандански: Емилия одраскала полицай, предложила подкуп от 100 лв., държала се повече от агресивно

Арестуваната певица, участничка в „Пирин фолк „Емилия Пашкулова предложила подкуп от 100 лева на полицаите, които в нощта след гала вечерта на Пирин фолк я заловиха да управлява собствения си „Мерцедес“ по пътя към санданското село Поленица след употреба на алкохол. При спирането й за проверка, певицата се държала агресивно.

След като изсипала куп обиди срещу тях ,тя брутално изблъскала проверяващите в опит да се качи отново на автомобила си . Служителите на реда най-учтиво поискали документите на шофьорката, тя отказала. Поискали проба за алкохол с дрегер и това отказала. Патрулите започнали да пишат акт и тогава Емилия извадила банкнота от 100 лева и нагло я блъснала в ръцете на полицаите, научи struma.com. Това преляло „чашата“ и те я задържали.

Наложило се да и сложат белезници, тъй като започнала да налита на бой на ченгетата, обиждайки ги. Докато се мъчели да я укротят, тя ударила единия от полицаите в ръката, одрала го жестоко, за което той е извадил медицинско свидетелство и ще я съди. Случаят е драстичен, певицата бе арестувана и престоя в полицейската клетка 24 часа. Образувано е полицейско дознание.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене