Футболистите на „Беласица“ са готови на всичко за победа срещу лидера „Струмска слава“ и да го свалят от върха

Мачът бе обявен с особен приоритет за „комитите“, които искат да се докажат пред собствена публика с втора победа, но срещу лидера в групата

Вдубоят започва, както всички от междинния кръг на Югозападната Трета лига от 18.00 и ще бъде на стадиона в село Коларово. До момента и двата отбора нямат загуба от началото на първенството като единствената разлика е в това, че гостите имат само победи и са с пълен актив от 9 т., докато петричани имат 2 победи и едно реми и са с натрупани 7 точки, като заемат четвъртото място във временното класиране на групата.

От щаба на „Беласица“ изразиха притеснение от лошия терен, който не позволява да се играе добър футбол. „Нагласата на нашите футболисти е да търсим победа с привлекателна и качествена игра и съм уверен, че с футболни средства ще успеем да победим домакините така, както го направихме и през изминалото първенство на стадиона в село Първомай с четири гола разлика“ , обяви старши треньорът на „Струмска слава“ Валентин Димитров.

„Излизаме за победа срещу временния водач в класирането. Трябва да покажем че можем да се надиграваме с добрите отбори в групата. Ако спазваме тактическата дисциплина и бъдем съсредоточени, можем да бъдем отборът, който е краен победител Изиграхме един мач повече от гостуващия тим, който бе за купата на България срещу отбора на Пирин Гоце Делчев. Нямам никаква представа за играта на отбора гост, но съм уверен, че с мотивацията и пълно раздаване на терена ще спечелим трите точки“, коментира старши треньорът на петричкия тим Николай Димитров.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене