СКАНДАЛНО И ПОХВАЛНО!!! Хаджидимовката Евдокия Попадинова: Обиждаха ме, ритаха ме, казваха ми да си ходя в скапаната държава, но така и не успяха да ме пречупят!

Така започна своята емоционална публикация българската националка, след като с английския и отбор стигнаха полуфинал за Континетал къп (бел. ред. Купата на Англия в нейния женски вариант)

Тя и нейните съотборнички от „Лондон Бийс“ станаха първия втородивизионен тим, който стига толкова далеч в надпреварата за трофея. Това те направиха, след като надделяха с 0:2 над „Шефилд Лейдис“. Мач, в който безсилието на опонентките на българката изби в расистки и етнически обиди. Тя бе подложена както на физически тормоз с постоянните балтии и груби влизания, но и на психически, но за радост излезе с чест от двубоя и показа какво е български характер.

„Сега мога да се прибера в България супер горда и щастлива, защото моят отбор продължава да прави история! С много борба и с много труд станахме първият отбор от 2-ра дивизия, който достига до полуфинал за купата. Сега сме един от 4-те отбора в цялата страна, които продължават напред! 🔝По-пътя си отстранихме доста силни отбори и единият от тях беше шампиона на Англия (Челси). I don’t think there is anything that we can’t do!! Big honor and privilege to play with this girls and to make history together! (Пр.: Не мисля, че има нещо, което да не можем да направим! Голяма чест и привилегия е за мен да играя с тези момичета и да пишем заедно история!)
Semifinals ⚽️
‪#‎LondonBees‬❤️🐝⚽️🔝
‪#‎ManCity‬
‪#‎Arsenal‬
‪#‎Birmingham‬,“ гласи пълният текст на написаното от Хаджидимовката, която отново игра силно, след като в предния кръг Лондон Бийс победиха шампиона „Челси“, след като се разписа в него и дори отбеляза гол. Своята публикация тя придружи със следния колаж, който придружава нейната публикация и говори достатъчно красноречиво за мача и обстановката в него.евдокия попадинова 1

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене