„Пирин“ Гоце Делчев ще търси първа победа срещу „Черноморец“

Пирин - Гоце Делчев

Отборът на „Пирин“ Гоце Делчев ще търси тази събота първата си победа срещу „Черноморец“. Отборът на Димитър Димитров – Херо безспорно е един от най-трудните съперници за неврокопчани, които нямат победа срещу този съперник в четири шампионатни срещи за последните 18 месеца. Година по-рано те паднаха от „Черноморец“ и за Купата на България.

„Играем срещу „Черноморец“ и е крайно време да запишем победа и срещу този отбор. Вижда се, че през последните мачове играем много добър футбол и можем да спечелим и трета пролетна победа“, коментира пред E79news изпълнителният директор на „Пирин“ Гоце Делчев Костадин Гуцев. Той допълни още, че цената на билета за мача с „Черноморец“ ще бъде 5 лв. Толкова ще бъде входът за всички домакински мачове на неврокопчани до края на сезона.

В отбора няма контузени или наказани футболисти, така че наставникът Йордан Боздански ще може да разчита на всичко най-добро в момента. Днес той събра футболистите си на първа тренировка за седмицата, след като в понеделник те имаха почивен ден. В отбора днес имаше и по-голямо настроение, тъй като титулярният бранител Любомир Гуцев стана на 24 години. Юношата на „Пирин“ Благоевград през миналата година попадна дори и в полезрението на ЦСКА, като армейците на няколко пъти пращаха емисари да го наблюдават. След напускането на Милен Радуканов от ЦСКА обаче очакваният трансфер пропадна.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене