Веселин Стаменов пред Blagoevgrad News: Скоро Благоевград ще има свой безплатен вестник!

Веселин Стаменов е роден на 11 юни 1981 г. в град Гоце Делчев. Автор на редица книги, сред които „Раждането на Тигровата акула”, „Убий Путин”, „Безследно изчезналите деца на България” и др. Романът в две части „Убий Путин” е преведен и на английски език. Освен писател, Веселин Стаменов е и журналист и медиен мениджър. Главен редактор на няколко вестника и автор и редактор в още няколко медии.

StamenovВеселин Стаменов в от малкото хора, които имат смелостта открито да коментира и критикува, той застава зад думите си, държи на принципите си, а думите му са най-силното му оръжие.

Именно това е причината, да решим да направим интервю с него и то изненадващо, без предварителна уговорка, без готови въпроси и без сценарий. В този разговор ще научите каква е неговата оценка за регионалните медии, за неговия начин на работа и за новите проекти, сред които е нов безплатен вестник за Благоевград.

Предупреждавам, че интервюто няма да се хареса на всички, ще ядоса може би доста хора, но е безкрайно истинско. За хора, които търпят градивна критика ще бъде полезно. А за онези,които ценят качеството и търсят нещо казано с отговорност, позиция и мнение ще бъде истинско удоволствие. /Blagoevgrad-news.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене