ХОРОСКОП ЗА 24 АВГУСТ

ОВЕН

За Ов­ни­те сряда е от бла­гоп­рия­тни­те дни през сед­ми­ца­та. Ще трябва та­ка да раз­пре­де­ли­те вре­ме­то си, че да ус­пее­те да свър­ши­те и до­маш­на­та си ра­бо­та, коя­то днес е мно­го важ­на за вас. Ан­га­жи­мен­тът ще нап­ра­ви мно­зи­на не­тър­пе­ли­ви на ра­бот­но­то място и ще по­ви­ши раз­драз­ни­тел­нос­тта, а при някои и въз­мож­нос­тта за греш­ки.

ТЕЛЕЦ

Съоб­ра­зи­тел­ни сте днес, дей­ствия­та ви ще се ха­рак­те­ри­зи­рат с точ­ност и пред­ва­ри­тел­на об­мис­ле­ност. Из­ра­зен е стре­ме­жът ви към рав­но­ве­сие на ра­бот­но­то място. Сряда е ва­жен ден за кон­так­ти­те и те няма да лип­сват. Ве­роя­тно по­ве­че­то от вас ще пред­по­че­тат об­щу­ва­не­то да ста­не в до­маш­на об­ста­нов­ка.

БЛИЗНАЦИ

При вас сряда оби­кно­ве­но е теж­ка. Днеш­на­та не пра­ви из­клю­че­ние от то­ва пра­ви­ло и за по-го­ле­мия про­цент от Близ­на­ци ще бъ­де мъ­чи­тел­на. По­ви­ше­на е нер­внос­тта ви и опи­ти­те да се ос­во­бо­ди­те от нап­ре­же­ние­то ще ос­та­нат без­плод­ни. Труд­ност ще има­те и при на­ме­ре­ние­то да осъ­щес­тви­те кон­так­ти.

РАК

За Ра­ци­те сряда е нап­рег­на­та, но вие за­поч­ва­те с ус­ко­ре­но тем­по, ка­то на мо­мен­ти ще бъ­де­те до­ри аг­ре­сив­ни. Ва­ша­та ак­тив­ност днес е най-доб­ро­то средс­тво за пос­ти­га­не на ус­пех и мо­же­те да бъ­де­те на­пъл­но си­гур­ни, че ще смог­не­те да реа­ли­зи­ра­те стре­ме­жи­те си. Голям е шан­сът на без­ра­бот­ни­те да бъ­дат нае­ти някъ­де на ра­бо­та.

ЛЪВ

Къс­ме­тът няма да ви объ­рне гръб в сряда. На ра­бот­но­то място денят ще пре­ми­не спо­кой­но и вед­ро. Мно­зи­на ще на­со­чат уси­лия­та си към сре­щи, раз­го­во­ри и де­ло­ви за­да­чи, кои­то в мно­го от слу­чаи­те ще се уве­нчая­т с нео­чак­ва­но по­ло­жи­тел­ни ре­зул­та­ти. До­ри ако при някои ус­пе­хът не е ка­те­го­ри­чен – не се от­чай­вай­те, той няма да за­къс­нее.

ДЕВА

Бъ­де­те крот­ки и спо­кой­ни днес, за­що­то ва­шият шанс е про­мен­лив. Ос­та­ве­те на за­ден план про­фе­сио­нал­ни­те проб­ле­ми и не пра­ве­те ни­ка­къв опит да раз­ре­ша­ва­те не­що в та­зи на­со­ка, кол­ко­то и нез­на­чи­тел­но да из­глеж­да. Всич­ки под­роб­ни дей­ствия се­га са при­бър­за­ни. Пред­стои ви пром­яна в служ­ба­та, а в биз­не­са – пар­ньор­ска пром­яна.

ВЕЗНИ

Днес някои от вас са сму­те­ни и ще търсят на­чин да си об­яснят не­ща­та, кои­то на­пос­ле­дък ста­ват око­ло тях. Мно­го ве­роя­тно е да се до­бе­ре­те до ис­ти­на­та, коя­то ще ви раз­гне­ви. Но ед­ва ли си стру­ва да от­дел­яте от вре­ме­то си, за да из­яснява­те слу­чая. Сряда е ус­пеш­на за ва­ши­те сре­щи и де­ло­ви ан­га­жи­мен­ти, на­соче­те се към тях.

СКОРПИОН

Въз­мож­нос­ти­те на Скор­пио­ни­те съ­що са доб­ри в сряда, осо­бе­но във фи­нан­со­ва­та об­ласт. До­го­во­ри, пла­ща­ния, сдел­ки, де­ло­ви кон­так­ти и т.н. ще бъ­дат ос­нов­но­то ви за­ни­ма­ние днес. Пло­дот­вор­ни кон­так­ти с влия­тел­ни хо­ра няма да лип­сват в прог­ра­ма­та на мно­зи­на. Слу­жеб­ният ден ще пре­ми­не как­то оби­кно­ве­но.

СТРЕЛЕЦ

Сряда е пре­въз­ход­но вре­ме за Стрел­ци­те. Без да се при­тесн­ява­те от как­во­то и да би­ло, бъ­де­те убе­де­ни, че се­га въз­мож­нос­ти­те ви са из­клю­чи­тел­ни. Най-голям ус­пех мо­же­те да пос­тиг­не­те при еве­нтуал­ни пре­го­во­ри за но­ва ра­бо­та и ако има­те на­ме­ре­ние да склю­чи­те до­го­вор за до­пъл­ни­тел­на дей­ност. Налице и предложение за нов бизнес, в който ще успеете да се докажете.

КОЗИРОГ

За пред­ста­ви­те­ли­те на Ко­зи­рог сряда е спо­кой­на и въп­ре­ки че в про­фе­сио­нал­но от­но­ше­ние не всич­ко е на­ред, ед­ва ли ще вле­зе­те в кон­флик­ти с ко­ле­ги или пък ще има­те неу­добс­тва от друг ха­рак­тер. Днес ще има­те слу­чай да по­лу­чи­те важ­на ин­фор­ма­ция за от­но­ше­ние­то на някои от око­лни­те в служ­ба­та към вас. Зложелатели не липсват, но не давайте ухо на сплетните по ваш адрес.

ВОДОЛЕЙ

С нео­со­бе­но доб­ро нас­трое­ние сте днес, но ще под­дър­жа­те оп­ти­мал­но хар­мо­нич­ни от­но­ше­ния с око­лни­те. Пос­та­рай­те се да из­гла­ди­те всич­ки съ­щес­тву­ва­щи до мо­мен­та про­ти­во­ре­чия с хо­ра­та, с кои­то сте в кон­такт, за­що­то ут­ре ще бъ­де труд­но да поп­ра­ви­те от­но­ше­ния­та си с ко­го­то и да би­ло. Нав­ли­за­те в тру­ден пе­риод, в който ще е необходимо да спазвате професионална етика..

РИБИ

Бла­гоп­рия­тна е сряда за вас и ако сте ак­тив­ни, мо­же­те да реа­ли­зи­ра­те на­ме­ре­ния­та си. Денят е осо­бе­но спо­рен за кон­так­ти с хо­ра, на чия­то по­мощ се над­ява­те. Най-ре­зул­та­тен ще бъ­де той за оне­зи, кои­то търсят ра­бо­та. Се­га ва­шият шанс е ог­ро­мен. Биз­нес­ме­ни­те трябва да из­бягват кон­фрон­та­ции­те със свои­те парт­ньо­ри, с някои от които ще се наложи да се разделите..

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене