„Марек“ се похвали с нов автобус преди гостуването на „Чепинец“

Заедно с добре известните познайници в него се качиха новите в състава – Радослав Урдарски, Еньо Кръстовчев и Милен Лахчев

Всички се надяват новото возило да донесе успех на отбора от „града на барикадите“ в новото първенство, където макар и да се завръщат в третия ешелон, се водят нови в групата. Впзилото е закупено от новия спонсор и президент Борис Паризов. Освен че е в клубните цветове, на новото клубно возило има изписани и моменти от славната история на Марек. Днес от 18.00 часа дупничани гостуват на „Чепинец“ във Велинград в среща от първия кръг на първенството на Югозападната трета лига. Феновете на отбора ще пътуват и подкрепят отбора организирано. Цената на пътуването и билета до Велинград е символична – 5 лева. Останалото се дофинансира от клубния президент Паризов.

В навечерието но първия мач той стана поредният клубен шеф изразил амбиции за първото място. „Нашата цел е първото място. Ние не говорим много, но ще покажем каквото можем на терена. Привлякохме четирима нови, а в това число и двамата най-опитни Еньо Кръстовчев и Милен Лахчев. Те ще учат младите“, завърши клубният президент.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене