ХОРОСКОП ЗА 14 АВГУСТ

ОВЕН

Труд­но за­поч­ва неделя за Ов­ни­те и нас­т­ро­е­ни­е­то ви ни­как не е доб­ро. То­ва се дъл­жи на до­маш­ни проб­ле­ми, ко­и­то за мо­мен­та мъч­но ще раз­ре­ши­те. Ще ви раз­г­не­вят ня­кои от при­я­те­ли­те, чи­и­то идеи за пос­ти­га­не на ус­пех в те­зи проб­ле­ми са дос­та неп­ри­ло­жи­ми. Ще нас­тъ­пят ня­кои про­ме­ни, след ко­и­то със­то­я­ни­е­то ви ще бъ­де по-доб­ро.

ТЕЛЕЦ

Дос­та ядо­ве ще ви съз­да­дат про­фе­си­о­нал­ни­те проб­ле­ми днес, но тряб­ва да зна­е­те, че на­чи­нът за тях­но­то раз­ре­ше­ние се крие в спо­кой­ния при­ход. При мно­го от вас проб­ле­ми­те са свър­за­ни със слу­жеб­ни про­ме­ни, ко­и­то ре­ша­ват кар­ди­нал­ни въп­ро­си. Кон­так­ти­те в неделя са об­ре­че­ни на не­у­с­пех. Действате прибър-ано.

БЛИЗНАЦИ

Близ­на­ци­те под­дър­жат ба­ланс в от­но­ше­ни­я­та с окол­ни­те, ма­кар че за мо­мен­та то­ва им се уда­ва с го­ле­ми уси­лия. Но ако въз­ник­нат про­ти­во­ре­чия или в из­вес­т­на сте­пен се чув­с­т­ва­те не­за­до­во­ле­ни от от­но­ше­ни­е­то на дру­ги­те към вас, не би­ва да го при­е­ма­те сър­деч­но. От­с­т­ра­не­те от се­бе си не­до­вол­с­т­во­то и негативите.

РАК

Мно­го труд­нос­ти въз­ник­ват днес пред вас и ще ви обез­ку­ра­жат да дейс­т­ва­те по за­да­чи­те за де­ня. Все пак не е ло­шо, ако по­тър­си­те съ­дейс­т­ви­е­то на ня­кои от ва­ши­те на­чал­ни­ци. Мно­го ско­ро ще има­те въз­мож­ност­та за де­ло­ви нап­ре­дък, кой­то се осъ­щес­т­вя­ва чрез под­к­ре­па­та на вли­я­тел­ни хо­ра. Проб­ле­ми от лю­бо­вен ха­рак­тер.

ЛЪВ

В неделя Лъ­во­ве­те са енер­гич­ни и дейс­т­ве­ни, но не във всич­ки слу­чаи е та­ка. Мно­зи­на от вас все още се ко­ле­ба­ят, но би­ха мог­ли да нап­ра­вят из­вес­т­ни стъп­ки по пъ­тя към осъ­щес­т­вя­ва­не на нов съ­юз или обе­ди­не­ние. Днес ня­ма да пос­тиг­не­те на­пъл­но по­ло­жи­тел­ни ре­зул­та­ти, де­нят ви съз­да­ва мно­го проб­ле­ми.

ДЕВА

И при вас проб­ле­ми­те не са мал­ко, но неделя бе­ле­жи нов раз­вой за мно­зи­на. По мно­го въп­ро­си през де­ня ще се сблъс­к­ва­те с пре­пят­с­т­вия, ко­и­то ед­ва ли ще мо­же­те да от­с­т­ра­ни­те днес. Ня­ма да се сблъс­ка­те с проб­ле­ми от фи­нан­сов ха­рак­тер и мо­же би точ­но в та­зи на­со­ка тряб­ва да мо­би­ли­зи­ра­те си­ли­те си за реализация на плановете си.

ВЕЗНИ

Мно­го от ро­де­ни­те под Вез­ни днес ще пъ­ту­ват, ве­ро­я­т­но по де­ло­ви проб­ле­ми. Ве­ро­я­т­ност­та да пос­тиг­не­те ус­пех е поч­ти ни­щож­на. Ще въз­ник­нат и ня­кои проб­ле­ми, за ко­и­то ня­ма­те пред­ва­ри­тел­на под­го­тов­ка. Мо­же би то­ва е всич­ко, ко­е­то оп­ре­де­ля нас­т­ро­е­ни­е­то на всич­ки под зна­ка в неделя и в те­зи ус­ло­вия то не е доб­ро.

СКОРПИОН

Скор­пи­о­ни­те са в доб­ро нас­т­ро­е­ние, но ни­как не е из­к­лю­че­но то през де­ня да се пом­ра­чи по­ра­ди въз­ник­ва­щи проб­ле­ми в раз­лич­ни сфе­ри на жи­во­та ви. Те ка­то че ли то­тал­но ще об­х­ва­нат це­лия ви ден. Ще има­те фи­нан­со­ви труд­нос­ти, неп­ри­я­т­нос­ти от про­фе­си­о­на­лен ха­рак­тер, лип­са на по­лез­ни кон­так­ти. За­па­зе­те спо­койс­т­вие.

СТРЕЛЕЦ

Тру­дна е неделя за Стрел­ци­те. С най-мно­го проб­ле­ми ще се сблъс­ка­те в кон­так­ти­те си, ко­и­то се­га са по де­ло­ви въп­ро­си. Те ще ви раз­г­не­вят, но в то­зи слу­чай гне­вът не е до­бър съ­вет­ник, осо­бе­но в биз­не­са. Тряб­ва да ов­ла­де­е­те ре­а­к­ци­я­та си, пре­диз­ви­ка­на от мно­жес­т­во­то проб­ле­ми, раз­ног­ла­сия и не­о­чак­ва­ни неп­ри­я­т­нос­ти.

КОЗИРОГ

Днес сте за­тор­мо­зе­ни пси­хи­чес­ки, ко­е­то в мно­го слу­чаи ще пре­чи на пра­вил­на­та пре­цен­ка в дей­ност­та ви. Склон­ни сте към раз­би­ра­тел­с­т­во, но чес­то проб­ле­ми­те не поз­во­ля­ват да се стиг­не до та­ко­ва. За ня­кои неп­ри­я­т­нос­ти­те са свър­за­ни с нуж­да­та от па­ри или с ти­ча­не по дър­жав­ни ад­ми­нис­т­ра­ции. Въз­мож­но е пъ­ту­ва­не, свър­за­но с фи­нан­си.

ВОДОЛЕЙ

Неделя се очер­та­ва ка­то ден за пъ­ту­ва­не на Во­до­ле­и­те, въз­мож­нос­ти­те са две. При пъ­ту­ва­не по лич­ни де­ла има го­ля­ма ве­ро­я­т­ност да пос­тиг­не ог­ро­мен ус­пех. Но от де­ло­ви и про­фе­си­о­нал­ни пъ­ту­ва­ния ще се ра­зо­ча­ро­ва­те, тъй ка­то ще въз­ник­нат проб­ле­ми. Биз­нес­ме­ни­те тряб­ва да из­ча­кат и да раз­чи­тат на къс­ме­та си, след три дни ус­пе­хи­те ви ще бъ­дат не­у­дър­жи­ми.

РИБИ

Мно­зи­на от Ри­би ще се сблъс­кат с вне­зап­но въз­ник­на­ли проб­ле­ми, от ко­е­то ще се по­чув­с­т­ват обез­ку­ра­же­ни. Все пак не пре­неб­рег­вай­те за­дъл­же­ни­я­та си. На ус­пе­хи мо­же­те да се на­дя­ва­те на кон­так­ти­те си през де­ня. То­ва е ва­лид­но за сре­ща с де­ло­ва же­на от ви­со­ки­те ета­жи на власт­та. Не е из­к­лю­че­но да по­лу­чи­те от нея по­ве­че от ед­но пред­ло­же­ние.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене