Местния печат

„Вяра“

90-год. ветеран с 15 ордена за храброст Стоимен Ангелов от Дупница: Таксиджия ме псува и замеря със семки, прибрах се със сълзи на очи

Млад таксиметров шофьор псува и замеря със слънчоглед 90-годишния ветеран Стоимен Ангелов, качил се в колата му пред Младежкия дом в Дупница с надеждата да бъде закаран до дома си на улица „Плиска”, след като бил в болница.

Почина кюстендилската Майка Тереза – Лили Шмит

На 91-годишна възраст почина кюстендилката Лили Шмит, която е сравнявана с Майка Тереза. Тя издъхна вчера в дома си след 17 часа в Кюстендил. Жената до последно се занимаваше със социална дейност, като само преди три седмици направи поредното си дарение за Кюстендилската болница.

5-има футболисти напуснаха „Вихрен”, Стоян Манолски идва в „Марек” – Дупница

5-има футболисти съблякоха фланелките си и напуснаха отбора на „Вихрен” (Сандански). Това стана точно в момента, в който ръководството трябваше да картотекира играчите за новия сезон – броени дни преди началото на шампионата в Югозападната “В” група.

Последно сбогом: Сепсис покоси живота на обичаната администраторка Валя Филипова в Дупница, съгражданите й през сълзи: Тя беше златен човек

На 53 г. почина уважаваната от всички дългогодишна служителка в община Дупница Валентина Филипова. Валя напусна този свят в дупнишката частна болница. Диагнозата й била изключително тежка – сепсис – инфекция, при която организмът атакува сам себе си. В 10.30 ч. днес автобус с приятели и колеги от общинската администрация тръгва от общината за гробищния парк, където всички ще си вземат прошка и сбогом.

16-годишен ученик запали със запалка бараката за курбани до катедралния храм в Дупница, предадоха го в Детска педагогическа стая

16-годишен ученик е виновникът за палежа в имота на черквата „Свети Георги Победоносец“ в Дупница, съобщиха от полицията. Името му не се съобщава, тъй като не е пълнолетен. На видеокамерите ясно се виждали образите на две момчета, които били на приблизително еднакъв ръст. Тийнейджърът бил придружаван от 12-годишен негов приятел. По-големият е запалил със запалка сухите треви и това е довело до разрастване на огъня и нанасянето на щети.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене