Емил Костадинов напуска БСП?

„Отказвам да бъда част от колективна халюцинация и да ми бъде предлагано някакво астрално пътуване! Калфин поиска това още преди 2 седмици. И ето, че ние услужливо сме насреща“!

Kostadinov - 2Това написа бившият народен представител, настоящ член на партия БСП в Благоевград Емил Костадинов по повод решението на националното ръководство на партията да отложи пленума и да се търсят още компромисни варианти за обединяване на левицата.

Види се Емил Костадинов е твърдо против колаборацията на БСП с АБВ и гневно взема позиция плашейки своите съпартийци, че не иска да бъде част от колектив, което според анализатори е заявка, че той иска дори да напусне БСП.

Каква ще бъде следващата стъпка на г-н Костадинов, може само да гадаем, но определено след такова гръмко и доста кардинално изказване, че не иска да бъде част от колектив свързан с БСП, нищо чудно в скоро време да депозира оставката си в партията.

Не се изключва, според нас вариант дори и неговите съпартийци да поискат отстраняването му, заради това че той предава партията си.

Очакваме развръзката на тази заявка, макар и в социалната мрежа която, не е за подценяване и ще следим изявите на г-н Костадинов по темата

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене