ЕКСКЛУЗИВНО!!! Петър Златинов може да получи „свободно“ и да остане без отбор

Това гласи последната новина от лагера на „Верея“, където са дали да се разбере, че са много близо до отказване от услугите на родения в Сандански халф

Това научи ТОП ПРЕСА от свои източници. Въпросната идея е изкристализирала също в главите на треньорския щаб, начело с Александър Томаш. В началото на миналия месец бившият футболист на „Литекс“, „Черно море“, беларуския гранд „Динамо“(Минск) и ЦСКА започна подготовка със заралии, като се очакваше да подпише. От спортно-техническия щаб за новака обаче са решили, че нямат нужда от него.

Според запознати причината била свързана с някои съмнения в искреността на опитния футболист, който изпаднал напоследък в „контузии“. Това обаче не било първата причина, която довела почти до отказването на „Верея“ от услугите му. По-скоро проблем се оказали прекалено високите му лични изисквания, които не подхождат на футболист в края на кариерата си. След няколко опита да се разговаря с него по тази тема 35-годишният халф все се изплъзвал и накрая обявил мизата си. В крайна смета от Стара Загора не ахнали и не се прегънали с удоволстввие с играча, а излезли с контраоферта, която била по-д-бра от предишната, но не и в рамките, искани от футболиста, родом от Сандански. Било му дадено време да размисли и да реши дали ще иска да приеме условията, които били доста прилични, за да играе в Първа лига, или да си вземе багажа и да напусне „Верея“ с празни ръце и да си търси късмета.

Така за втори и сигурно за последен път Александър Томаш заедно с колегите му се разминават с Петър Златинов. Преди 3 години, когато бяха начело на Банско те изкаха футболиста в редиците на водения от тях тим. Имаше също постигната първоначална уговорка, дори той заедно с брат му Владислав бяха влезли в преговори в планински град. Оказа се обаче, че в последния момент играчът напусна ски курорта и пое в друга посока.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене