Минал през „Пирин“(Гоце Делчев) отиде в „Марек“. Милен Лахчев се завърна при дупничани

Вратарят Радослав Урдарски се присъедини към дупничани и почти сигурно е новият титуляр в отбора

Играчът с прякор изкара лятната подготовка с „Пирин“ (Гоце Делчев), но прецени, че има по-големи шансове в състава на дупничани, които изпитват остра нужда от конкуренция в рамката, където разполагат само с Пламен Младенов и няколко тийнейджъри от школата. Освен него в селекцията на тима има още няколко нови имена, записани само броени дни преди старта на капманията в Трета лига.

милен лахчев 1

Милен Лахчев откликна на призива на феновете и се завърна в „Марек“

Така например „Марек“ сбъдна мечтите на своите прогнозите на феновете за лятната си селекция броени дни преди старта на първенството. Както предположиха привържениците, аносираното попълнение в защитата е местният кадър Милен Лахчев. Играчът бе призован предната седмица да се върне за трети път на „Бончук“, за да помогне на съгражданите си в битката за ключово присъствие в кампанията. След съгласието му да си дойде у дома футболистът ще може да бъде на разположение на Борис Кръстев за първия мач за новата състезателна 2016/2017 година при гостуването на „Чепинец“ във Велинград.

Наставникът на „Марек“ в последния момент добави и малко екзотика в своята селекция, след като одобри американеца Хорхе Роча и колумбиеца Хуан Родригес от сборната мексиканска формация с български мениджър „Фут Бико“ за състава си, но все още няма гаранции, че престоят у нас поне на единия от тях ще бъде легализиран.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене