СКАНДАЛНО И ГРОЗНО!!! Григор Димитров се самозабрави и демонстрира арогантност към българските журналисти

За това свидетелстват колеги, които станаха преки потърпевши от глупостта на българския тенисист

След като бе унижен от хърватина Марин Чилич още в първия кръг на олимпийския турнир по тенис в Рио. Нашето момчет бе разбито от 198-сантиметровия си опонент без особени проблеми като изигра изключително слаб първи сет и отърва нулата, завършвайки  при 6:1. Във втората част Григор Димитров беше малко по-равностоен, но след две непростими грешки на мрежата бе пробит в петия гейм за 2-3. Това се оказа напълно достатъчно за Чилич, който буквално не даде на българина да пипне топката в сервиса си за мача и спечели втория гейм с 6-4 след четири поредни аса.

Това бе трета среща между тях. Гришо и 198-метровият Чилич се бяха срещали два пъти преди това и имаха по една победа. Хърватинът взе първия сблъсък с Бризбейн през 2014-а, а през 2015-а Димитров победи в Париж след два тайбрека.

След позорното поражение срещу хърватския му опонент Григор Димитров не даде никакви изявления за българските медии, подминавайки ги без никакво внимание към тях, съобщава от Рио де Жанейро пратеникът на вестник „Труд“ Николай Кръстев.

Тенисистът първо подмина камерата на БНТ в миксзоната, а след това отказа да разговаря и с акредитираните журналисти от българските медии на олимпиадата.

Това Григор направи след официалната покана да даде изявления, отправена му от пресаташето на Българския олимпийски комитет Тодор Шабански. Минути по-късно на излизане от съблекалнята Димитров отклони и втората покана на Шабански все пак да сподели с българските журналисти впечатленията си от мача.

Простичкият въпрос е – дали би си позволил подобно поведение на турнир от „Ей Ти Пи“, където изявленията след срещите са задължителни? Освен това, дали журналистите или феновете са виновни за това, че играта на Григор Диитров не върви? Далине трябва да помисли са своето прекалено самочувствие и самоувереност?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене