„Пирин“(Благоевград) ще гони заличаване на негативното впечатление след поражението срещу „Черно море“ в първия кръг

Това стана ясно от изявлението на старши треньора на отбора Стефан Генов на редовната пресконференция преди шампионатен мач

На нея наставникът изрази оптимизъм преди второто поредно домакинство на „орлетата“ в първенството на Първа лига.

„Направихме си съответните анализи от мача с варненци и сме пределно мотивирани тази неприятна загуба, утре да я заличим. Може да се каже, че познавам добре отбора на Локомотив Горна Оряховица, но чак в детайли не. От първия мач с Нефтохимик железничарите ми направиха добро впечатление. Треньорът им Ангел Червенков за мен е един доказал се специалист, не само у нас но и в чужбина“, коментира треньорът на „Пирин“(Благоевград), според когото съперникът е труден отбор, но не и непреодолим. Специалистът обяви, че отборът ще направи всичко възможно, за да компенсира негативните емоции от предния кръг и да ги зарадва в утрешния двубой.  и наличието на нови опции при определянето на състава.

„За първия кръг нямах кой знае какви опции, но сега вече имам достатъчно и със сигурност ще има промени в титулярния състав. Илия Димитров ми направи добро впечатление в тренировките, дисциплиниран и работоспособен футболист и мисля, че това е добра опция за нашия отбор. Освен Димитров в групата за мача ще попадне и бразилеца Алесандре Ханс, който вече има работна виза“, допълни Генов, който допълни, че съвсем скоро ще разполага с още един атакуващ футболист в лицето на Даниел Младенов, който тренира на пълни обороти. Той участва във всяка тренировка, но проблемът при него е психологически, тъй като все още има страхове да не бъде употребен прекалено рано. 

От името на ръководство, треньори и футболисти Стефан Генов изказа искрени съболезнования на семейството и близките на починалия по време на тренировка Траян Дянков.

Двубоят между Пирин и Локомотив Горна Оряховица е утре – 5 август, от 21.15 часа на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене