Община Благоевград набира инструктори за въжен парк „Коколандия“

Община Благоевград обяви две свободни позиции за инструктори във въжен парк „Коколандия“, намиращ се в местността „Бачиново“. Работните места са към БД “Спортни бази – въжен парк „Коколандия”. Необходимо е кандидатите да имат поне завършено средно образование. Не се изискват трудов стаж и професионален опит.

Документите, които трябва да бъдат предоставени са: автобиография, свидетелство за съдимост, копие на лична карта, копие от диплома за завършено образование, трудова книжка /служебна, осигурителна/ и медицинско свидетелство. Повече информация може да бъде получена в стая 116 на Община Благоевград, както и на телефон 0884 555 942. Основната дейност на инструкторите в парка е да дават указания за безопасност на всеки един посетител, както и да следят за сигурността на ползвателите. Процедурата по подбора на кандидата ще се извърши по документи и събеседване. За провеждане на събеседването кандидатите ще бъдат допълнително уведомени.

Припомняме, че въжен парк „Коколандия“ спря работа през последните седмици, след като инструкторите напуснаха работните си места. Поради тази причина децата не биват допускани от служители до съоръженията.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене