За да не пребие жена си! Ядосан мъж изпочупи стъклата на семейната къща, сряза си ръката

Десет пациенти с порезни рани минаха само за един ден през ортопедичния кабинет в общинската болница в Дупница. Един от потърпевшите бил разярен от пореден скандал със съпругата и за да й отмъсти, с ръка счупил няколко прозореца на семейната къща.

Емил Христов пристигнал в ортопедичния кабинет с кървяща ръка, завита в плат. Порезните рани от стъклата на прозорците не били дълбоки, но обхващали дланта и стигали чак до лакътя. Дежурният ортопед д-р Л. Таушански  половин час го зашивал. Емил обяснил, че съпругата му го ядосала и вместо да я набие, изпочупил стъклата.

След него в ортопедичния кабинет за няколко часа пристигнали още 9 пациенти с порязвания от триони, ножове и  ножче за рязане на мокет. Мъж от Дупница сменял мокета в хола. Наложило се да изреже част от него и за малко не отрязал палеца си.

Д-р Л. Таушански коментира, че през летния сезон често травмите на крайниците са предизвикани от боравене с остри предмети при ремонти или добиване на дърва. Според него „всеки се прави на майстор“ и затова се  пълни ортопедичният кабинет.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене