Кървава разпра в Югозапада! 20-годишен едва не извърши двойно убийство! Нахълта в дома на роднини и ги преби зверски! Баща и дъщеря в болница с множество травми!

Полицията арестува насилника за броени минути, състоянието на пострадалите тревожно. Кирил Маринков удрял където м падне, с ритници и юмруци, крещял, че ще ги убие..

Кървава разпра в Петрич вдигна на крак местните полицаи. 20-годишен преби жестоко 70- годишен мъж и 40 годишната
му дъщеря в дома им днес. Кирил Маринков позвънил на врата на съседите си от мпървия етаж, в кооперацията, в която живее и без всякакви предисловия започнал да вилнее в дома им, разбра Struma. com. Младият мъж бил озверял и безкотролен
Нахвърлил се най-напред върху бащата и с ритници, юмруци и опит да го удуши, го съборил на земята. 40- годишната му дъщеря се притекла на помощ, но била повалена със серия удари. Жертвите крещели от ужас, съседи се обадили в полицията и 20- годишният е задържан, а пострадалите са закарани в болница с множество травми. Състоянието им е тревожно ,казаха за Struma.com от местната болница..

Причините за агресията все още са неясни. 20 годишният Кирил не е познат на полицаите. Твърде вероятно е да е бил под въздействието на наркотични вещества. Престъплението му е изключително сериозно, може да се квалифицира ми като опит за двойно убийство. Случаят е докладван на прокуратурата ./struma.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене