На вниманието на община Дупница! Дупничани ревнаха: Искаме си пешеходните пътеки…

Централната улица на Дупница „Свети Иван Рилски“ остана без пешеходни пътеки… „Шофьорите преди не спираха, когато ги имаше…, а сега е нещо страшно. Елате да снимате, но снимайте видео, за да покажете на всички какво става тук в Дупница”, съветва ни възмутена дупничанка, претърпяла неприятен инцидент.

В сряда по обяд таксиметраждия щял да я блъсне, докато пресичала на невидимата пешеходна пътека. „Бакшишът“ ударил спирачката и колата спряла на сантиметри от младата дама, която незабавно се развикала: „Бях изплашена и много нервирана, затова му казах „тъпанар“.

Той, разбира се, не ми остана длъжен и ми каза, че съм пресичала като индийска крава. Какво да ви кажа – стана цирк. Хората се спряха и станаха свидетели на скандала. За съжаление, заради шока, който изживях, не успях да му запиша номера, за да го знаят хората и да не се качват в колите на такива безразсъдни шофьори”.

Нашата читателка не пожела да бъде снимана, но ние ще ви покажем пешеходните пътеки на централната улица „Свети Иван Рилски“. Ще ви ги покажем и след седмица, когато надяваме се проблемът вече да е решен…

Защото Топ Преса не е просто вестник Топ Преса е първата печатна институция. Нашите читатели трябва да бъдат сигурни и по всяко време да разчитат на любимата си медия Топ Преса.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене