Пишман психолог и „духовен лечител“ търси поредните си шарани в Благоевград? Пазете се!

Скандално известният Ивомир Димчев – човек от дълбокия прованс,но правещ се на софиянец, идва в югозападната столица за вашите пари!

Тодор ТОДОРОВ
На 25-26 февруари в Благоевград предстои практическият двудневен семинар „Когиталност – всичко, което Е!“… Когиталност (от лат. cogito – мисля) е мисловност в общ глобален план. Теория от когиталността доказва, че светът и всички зависимости в него са мисловност, като комбинира последните достижения от много области на науката с текстове, практики и забравени знания на древността…
ДЕН 1. – Наука с приложение: Що е Когиталност? Хипотеза на Теория от Когиталността. Илюзия на време-пространството. Вибрационно (енергийно) изграждане на света. Един-е-ние на научните обяснения и езотеричните (духовни) практики.
ДЕН 2. – Практика с обяснения: Влизане в енергийния свят. Епифиза. Регресия. Паралелени реалности и пътуване във времето. Сънища и възможности на информациятаСеминар „Когиталност – всичко, което Е!“ – поредната мошеническа схема на един пошъл човек
Организатор е пишман психологът и духовен лечител Ивомир Димчев. Всеки, чувал името на Ивомир Димчев, ще го олицетвори на страхотен човек и добър учен, щото така пише в Гугъл на платени от него статии. Зад организираните от него семинари обаче се крие истинската същност на цялата схема, която наистина е измислена от един умен човек. Разбира се, че става въпрос за пари. Парите, които провалиха и издигнаха доста хора. Е, до този момент никой не си и представяше, че това е една страхотна схема. Време е да я разкажем и да отворим очите Ви.
Всеки, който познава наистина личността Ивомир Димчев, знае, че това е един мошеник. Всеки, който работи с личността Ивомир Димчев, знае, че това е един човек, който ще те омагьоса, за да ти „изпие кръвта“, т. е., да те измами и да ти вземе парите. Такъв е. И най-коварното е, че го прави, ползвайки вашите проблеми… тези, които искате да му споделите… Поредният организиран от него семинар – поредната схема. Да започнем от там – мястото на събитието е хотел „Корона“ в гр. Благоевград. Небезизвестно е, че повечето от посетителите на въпросните семинари са сбирщина гейове и проститутки. Схемата е толкова добре изпипана, че дори и да си платите и да запазите място за участие в семинара, такъв може и да не се проведе. Защо ли? Защото накрая казват, че не са събрали пари, за да си покрият разходите. И къде отиват вашите? В джоба на Димчев. Човекът – мошеник. Човекът, с който не трябва да си имате работа.
Сигналът, изпратен до нас, е от Фондация, бореща се с несправедливостите, „Помогнете“. Именно чрез Топ Преса тя иска да покаже на гражданите да бъдат бдителни и да не се връзват на лаврите на такива хора като Димчев.
Димчев, ти си първият, предстои и следващият. Каузата е една – боклуците ВЪН!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене