Неизвестен стрелец изправи на нокти цял квартал в Гоце Делчев

Неизвестен засега на полицията стрелец снощи около 23 часа е изправил на нокти цял квартал в Гоце Делчев. Живеещи на двете улици „Преспа” и „Вихрен” в квартала, познат като „блоковете на циповия завод“, буквално прегряха редакционните телефони на ИНФОМРЕЖА, за да питат дали стрелецът вече е установен от полицейските органи, тъй като видели късно снощи, че в квартала имало полицейски патрул.

„Добре, че не пострада никой. В този макар и късен час хората, пък и децата, бяха още пред блоковете заради жегата. Беше направо страшно, защото в същия момент спря и токът, вероятно заради някаква авария. Пукотевицата се повтори три пъти и всички наскачахме по балконите да видим какво се случва. Много се уплашихме и притеснихме. Не знаем с какво се стреляше, но това беше безразборна и яростна стрелба като от картечница“, коментират уплахата и възмущението си след снощния екшън хора от квартала покрай резервоара в Гоце Делчев.

Те настояват да получат точен и адекватен отговор от компетентните органи в града кой е стрелецът и позволено ли е посред нощ някой, който се е напил или е решил да става герой в мирно време, да тормози цял квартал, и то в късните часове на фона на страха от терористични атаки и бежански натиск, който се отчита от световните агенции през последните седмици.

„Подлежи ли на наказание този човек, или случаят отново ще бъде заметен под килима, за да не накърним егото и достойнството на някой, който се чувства безнаказан“, се питат гневните съкварталци за неизвестния засега стрелец.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене