Няма да включват хеликоптер в издирването на 6-годишния Иван

6-годишния Иван

ОД МВР – пресцентър

В рамките на днешния ден няма да бъде пуснат хеликоптер за издирването на 6-годишния Иван Синанов от с. Микрево, съобщиха за Дарик от пресцентъра на общинска администрация.

Причината за това е, че към този момент летателната техника не е заявена и няма готовност за подобни действия. По-рано днес се появи информация, че в издирването на детето, което е в неизвестност вече 10-и ден, ще бъде включен и хеликоптер.

Малкият Иван Синанов е видян за последно след погребение на 20 юни в района на гробищата в „Нова махала“. Още в първия ден бе организиран щаб за издирването на детето.

До момента предприетите действия остават без резултат. По последна информация са разпитани десетки близки на Иван, включително и неговите родители.

От полицията в Благоевград призовават всички, които имат информация за момчето, да се обадят на тел.112 или в най-близкото полицейско управление. Момченцето е високо около 1.20 метра, със светла коса. В деня на изчезването му е било облечено с червена тениска и светло сини дълги панталони (дънки).

dariknews/Благоевград

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене