ЕДНО НЕВЕРОЯТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ ХОТЕЛ В БАНСКО: Когато отслабването е удоволствие

Освен полезна за тялото, тази почивка е и изключително приятна, забавна и разтоварваща

Теодора ХРИСИМОВА
ЛъкиФит е уникална програма за здравословно отслабване без гладуване под формата на чудесна ваканция. Тя гарантира трайно намаляване на теглото и осигурява ценни съвети за постигане на дълготраен ефект. Освен полезна за тялото, тази почивка е и изключително приятна, забавна и разтоварваща.
ЛъкиФит се провежда за осма поредна година в петзвездния Апартхотел Лъки Банско. Това са 7- и 14-дневни програми, при които човек може да се освободи от излишните килограми и стреса. Каква по-добра комбинация от чиста и здравословна храна и красива природа?
Хранителният режим е разработен от проф. Божидар Попов, председател на Асоциацията по диететика и здравословно хранене, а дневният прием е на 1200 калории. При спазването му може да намалите теглото си от 4% до 6% през първата седмица и от 6% до 8% през втората. Целта е да се постигне постепенно, здравословно и трайно отслабване от 20% годишно. По този начин излишните килограми не се връщат обратно.
Програмите за отслабване включват 4 хранения на ден. Осигурен е постоянен медицински контрол, а в края на курса всеки вече знае как да се храни правилно, за да затвърди резултатите.
ЛъкиФит включва самостоятелно настаняване в студио лукс, пълен пансион, лекарски преглед, всекидневни преходи в планината, китайска дихателна гимнастика всяка сутрин, комбинирана гимнастика следобед, неограничено ползване на басейн с вградено джакузи и хидроджет, сауни, парни бани, фитнес, конна езда, шапка и тениски с логото на програмата, безплатно пране на дрехите.
В програмите ЛъкиФит+ и Антистрес има допълнително по 3 класически или релаксиращи масажа. В ЛъкиФит Ултра има 3 класически масажа, римски масаж с мед и мляко и козметична терапия за лице.
Предвидени са и много забавления: курсове по народни и модерни танци, екскурзии до най-интересните забележителности в района – уникалната църква в с. Добърско, Рилския манастир, Мелник, Роженския манастир и Рупите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене