ШОК!!! Майката на Бербатов харчи милионите му с млад любовник

Футболната звезда едва насмогва да задоволи 4 скъпи жени, 4 хил. лева месечно не стигат на мама Берба да задоволи нуждите си

Футболната звезда Димитър Бербатов е към края на своята кариера и сериозно трябва да се замисли върху спестяванията си, които се изпаряват със скоростта на светлината покрай 4-главата ламя у дома му. 7-кратният футболист №1 на България е глава на изцяло женско семейство – половинката му Елена и щерките Деа и Елиа, но на финансовата гърбина на Митака лежи и майка му Маргарита.

Дълги години мама Берба си изкарваше сама прехраната като старша медицинска сестра в болницата в Благоевград. Със сладката си службица обаче Маргарита се раздели при смяната на управата на лечебното заведение, като чистката на новия директор не я подмина въпреки фамилията й.

Но пък тя й издейства работа в общината в града, където госпожата оглави центъра за хора с увреждания. Държавната заплата обаче трудно покрива харчовете на майката на футболиста и затова той като добросъвестен и благодарен син я е взел под финансовото си крило.

Всеки месец доскорошният нападател на ПАОК превеждал чинно по сметката на мама Берба една много примамлива сума. Известният с чувството си за хумор Митак се шегувал с майка си, че може да не се е пенсионирала пред държавата, но вече се е пенсионирала при него, понеже я захранвал с банкноти, така че да си живее старините като истинска кралица. Мълви се, че месечната пенсия на Маргото от сина й възлизала на сумата от 4000, а понякога, при нужда, и повече лева. Авоарите на футболиста, изкарани с пот на терена, се изпарявали безвъзвратно из разкрасителните студио и спа салоните в Благоевград, и из чуждите курорти.

Последната една година майката на Бербо зачестила с почивките си зад граница, където водела и потаен млад любовник, а из града интригантстват, че подобен луксозен живот е невъзможен с чиновническата служба в местната община. За няколко месеца Маргарита посетила на два пъти южната ни съседка Гърция и три пъти най-любимата си дестинация – Италия, където редувала почивките с шопинг из местната модна столица Милано.

Калкулирайки разходите си, Митко установил, че за жените си харчи 10 пъти повече, отколкото за самия себе си, тъй като когато е зает с футбол, лагери и подготовки, той почти няма лични разноски. Най-много Бербатов пръскал по двете си щерки. Деа и Елиа са слабост на баща си и той никога нищо не им отказва. Момичетата били изключително възпитани и добри деца, но се очертавало да се превърнат в кокони, издават запознати. Елиа, по-малката, не износвала облеклата на кака си, тъй като майка й Елена смятала, че това не е приемливо за състоятелно семейство като тяхното. Затова таткото през дни зареждал гардеробите им с маркови дрешки. Самата Елена била от жените с широки пръсти. Митака я подсигурил с кредитна карта без лимит и никога не й правел забележки за глезотийки, с каквито всяка дама обича да си угажда. Бербо не възразявал, тъй като бил изключително благодарен на половинката си, че за да запази семейството им от интриги, се примири с това да живее в неговата сянка и да се разграничи от образа на типичната футболна съпруга, пише pik.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене