Рокери от страната и чужбина се събират за тридневно шоу на Предела

Стотици рокери ще разтърсят с моторите си Пирин планина в края на тази седмица. От 22 до 24 юли те ще се съберат в местността Предела за юбилейния десети мото рок фест, организиран от Мотоклуб „Пирински вълци” – Благоевград.

Шоуто ще стартира с водосвет в петък вечерта. Празникът ще продължи с надпиване с бира и мятане на бирен кег. Първата вечер на сцената ще забиват групите „Future Boogie”, „Black rose“ и „Т-34”. След полунощ рокерите ще се забавляват с рок караоке с DJ Pop Core.

В съботния ден мотористите ще направят традиционната си почетна обиколка на Разлог. Преди това хилядите участници в събора ще почетат паметта на загиналия в катастрофа през 2010 година по време на сбирката на рокерите Петрослав Крумов от Радомир. Те ще поднесат венец на паметната му плоча.

По-късно ще има състезание за атрактивно каране и драг гонки. Няма да мине без състезание за най-много и най-атрактивни татуировки, за най-шумен мотоциклет, за най-добра самоделка. Ще се играе боулинг с дамски чорап на главата, ще има и надпревара по лапане на кебапче от мотор и мото дартс. Втората вечер концерти ще изнесат музикална банда „Rock Heart” – трибют банда на „MOTORHEAD”, „METALLICA” и „AC\DC”, „VULGAR BULGAR”  – трибют банда на „PANTERA”, и „Обратен ефект”.

За тридневното шоу се очакват рокери от цялата страна, Гърция, Македония и Западна Европа.

На мотосъбора рокерите ще отправят апел към водачите на автомобили за повече толерантност към тях на пътя.

ИЛИНДЕНПРЕС

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене