Ванга, Дънов и Севрюкова: Идва война!

Идва война според астролозите. Всеки българин зад граница да се прибира, защото тук е защитена територия

ВАНГА, ДЪНОВ И СЕВРЮКОВА: ИДВА ВОЙНА!

Петър Дънов: Във войната ще измрат между 50 и 550 милиона души!

Aрабинът 666 от Сирия ще загине и войната ще свърши! Учителят Беинса Дуно предрича с изключителна точност ставащото днес в книгата си „ Живия хляб “, написана от него през 1933 г. „…Остава още една война да има в далечно бъдеще. Ако народите не поумнеят и се отвори нова велика война, ще остане само една трета от човечеството. Ако се отвoри една война, ще измрат около 50 милиона души. Ако и тогава не поумнеят, ще се отвори нова война, още по-ожесточена, в която ще умрат 550 милиона души… Поради безумието на хората, в резултат на лошите им мисли и чувства, ще стане тази Трета расова война, която ще продължи повече от 20 години. Ще се води главно по въздух и вода, както и с бомби. Ще пострадат Ню Йорк и Вашингтон от самолети, а по-късно Ню Йорк от ракети с атомен заряд, а Вашингтон от съчмени бомби. Ще им помогнат французите, които ще ударят с ракети стартовите площадки на арабите. Когато последните тръгнат да завладяват Швейцария, ще бъдат залети от повдигащите се води и Aрабинът 666, който сега живее в Сирия, ще загине с армията си и войната ще свърши. След нея ще настане епоха на мирно развитие на останалите живи хора.”

Слава Севрюкова: До 2025 г. всеки българин зад граница да се прибира в България!

“ Когато светът тръгне на зле, ние ще сме малко настрани от това, което го чака!”, казва пред своя ученик – доц. Лозенски пророчицата. Друг неин изследовател и биограф – Христо Нанев, предава още от казаното от нея: „Започват световни катаклизми. 20 правителства в България ще се сменят, преди да дойде доброто за българския народ. Дете, родено някъде около 1981 г., ще поведе България на добро”. Според Севрюкова детето е от женски пол. За жена, която ще изведе България по пътя на Доброто, говори и Ванга , както и руската предсказателка Тамара Глоба . Севрюкова казва следното: „Преди да дойде жената, държавата ще се срине. Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив – ще я крадат. Ще минават тия, ония… И ще дойде тази жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017-2018 година. България ще се изправи на крака едва тогаз. Но предупреждавайте младите хора, които са зад граница, някъде от 2022 докъм 2025 година всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, защото започват едни световни катаклизми и там, където е земя – няма да бъде повече земя. Хората ще оцелеят по високото. А те да се връщат в България, защото тя е защитена свише територия от тези катаклизми. От народа ни ще се роят бъдещи духовни водачи. Това не е случайно – писмеността на славянското племе преди повече от хилядолетие се яви чрез нас. Предстои ние да разширим неговата култура. Рано или късно предстои обединение на славянството. То ще предостави велики завоевания. България ще е резерват на Духовност. Нашият народ ще реализира докрай благородна месиянска роля към славяните. Помнете, ще удивим Човечеството. Ще дадем на човешкия род големи умове. В областта на науката, та дори и в омразната напоследък политика. Хората ще заживеят обединено. Границите ще отпаднат, но отделните народи ще запазят самобитност. Големи умове, помнете, предстои да излязат от нашето племе. Страната ни ще стане повече от Швейцария. Ще се превърне в малък примамлив световен оазис. Българското племе никога, ама никога не ще бъде заличено от лицето на земята. Други народи, както ми се разкрива, ще изчезнат, ние – не. Помнете – никога! Събудената мощ на духа на българина е голяма. Родината ни ще се превърне в райска градина. Тези, които сега я напускат, един ден горчиво ще съжаляват.“ Казаното от Севрюкова влиза в удивителна релация с предсказанията на Нострадамус . Според четиристишията, отнасящи се за войната, той прогнозира, че славяните ще съберат армия. Той също така свързва войната с обединение между „орела“ /Съединените щати ?/ и „петела“ /Франция?/. В едно от четиристишията си прави намек за съюз между Англия, Полша и Чехословакия. Нострадамус прогнозира, че съюзниците ще спечелят и че мирът ще надделее за дълго време след това.

Ванга: След войната ще настъпи 1000-годишен мир!

Твърди се, че Ванга е пророкувала събитията, на които сме свидетели днес, като дори е назовала годината на войната – 2016-а. Пророчицата „видяла” войната в Сирия. Предсказала глобален и гибелен конфликт между народите, който щял да приключи с падането на Сирия. Според описанието, което направила петричката пророчица, очевидно става дума за ядрена война , защото щели да загинат много хора. „Земята ке се обезлюди”, казвала Ванга. За сметка на това оцелелите щели да започнат да живеят в мирно разбирателство помежду си и да обединят дори религиите си. Хепиендът – хиляда години мир!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене