Нелепо! Лидерът на ПП „Партия на зелените“, бизнесменът Андон Тодоров, падна жестоко, счупи крака си, настанен спешно в болница

Лидерът на ПП „Партия на Зелените“, бизнесменът и ОБС съветник Андон Тодоров падна жестоко днес и счупи крака си, той е настанен в болница „Пулс“ и очаква операция. Нелепият инцидент станал около 11 часа пред банкова институция в града. Улисан и забързан в делничните грижи, Тодоров не усетил какво се случило, изведнъж се озовал на земята, а кракът му буквално се засукал.

Спешно е транспортиран в болницата, където лекарите поставили шина и го подготвят за операция. „Не знам какво стана, бързах много, имах много задачи днес понеделнишки, вероятно съм се разсеял, неприятно много неприятно нещо, но какво да се прави“, заяви собственикът на хотелски комплекс „Бали“ от болничното легло.

Андон Тодоров ръководи партия на Зелените в Благоевград от няколко години и благодарение на активната му партийна работа за пореден мандат той вкарва 4-има съветници в местния парламент, с което превърна партията във фактор в местния общински съвет.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене