Гоцеделчевските рокери специални гости на голфтурнир край Разлог

Членовете на рокерския клуб „Велика България – НЕВРОКОП“ специално бяха поканени от Петко Хаджидиманов бяха и спазиха традицията да присъстват на церемонията по награждаване на турнира Golf Cup Durimex & HID Reklama

Тази надпревара се случи за четвърта поредна година с основното съдействие на „ХИД Рек лама” и „Дуримекс”, които събраха голфъри от цяла България на игрището край Разлог, „Пирин Голф и Кънтри Клуб“.
30 състезатели тази година се включиха в сътезанието, което се проведе при силен вятър.
В класирането първото място с резултат от 45 нетни стейбълфорд точки се класира отборът на Филипо и Николина Фурнари, дългогодишни голф разлог 1членове на голф клуба. Те спечелиха златните купи и ваучери на стойност 150 лева за покупка на стоки и аксесоари. На второ място се класира отборът на братовчедите Момчил и Младен Шишкови с 44 нетни стейбълфорд точки, които спечелиха сребърните трофеи и ваучери на стойност 100 лв. Бронзовите трофеи спечелиха баща и син – Станислав и Християн Данчеви с 43 нетни стейбълфорд точки , които получиха и ваучери на стойност 75 лева.
Специалната награди за ‘’Най-близо до дупката’’ с 3,10 см спечели миналогодишният победител в класирането, Пламен Мицански. Наградата за най-дълъг удар на 9-а дупка, спечели Младен Шишков. Наградите за победителите бяха ваучери на стойност 50 лева.
Наградите връчиха Петко Хаджидиманов и Иван Дурчов. Те поздравиха играчите за смелостта, както и затова, че въпреки лошото време не се отказаха от победата.
Участниците и техните приятели се насладиха на коктейл и хубава музика в ресторанта, където се проведе церемонията по награждаването.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене