LOREEN, LARISS, Криско, Ненчо Балабанов и много други откриват фестивала BANSKO BEAT MUSIC EXPERIENCE, на централния площад в Банско

Внимание, внимание, обявяваме начало на звездните концерти в Банско!

Bansko Beat Music Experience започва днес, точно в 19.00, с водещ Ненчо Балабанов! Тръгнете навреме! Народът копнее за планинска свежест, в комбинация с музика и напитки на открито, и трафикът очаквано, ще бъде голям!

Както вече писахме, прогнозата за 15-16 юли, е за звезден дъжд и буря от аплодисменти! Астрономическото лято често ни разхлажда изневиделица, но тъкмо за концертите в Банско, небето ще е ясно, а фотоапаратите задължителни, в случай, че на небосклона изгрее дъга.

Кристалният въздух, изкусителните напитки и изпълнители, са нещата, за които откровено мечтаем в края на работната седмица. Община Банско за втори път предоставя възможността артисти и публика да се забавляват, пеят и танцуват заедно. Организаторите и този път разчитат на доказани имена в музиката, както и на амбициозните млади певци от най-доброто шоу за таланти „X Factor”, които с лекота печелят награди и превземат върхове.

Победителката от музикалният конкурс „Евровизия” 2012 – Loreen, ще излезе на сцената утре вечер, а дотогава очакваме румънската сензация Lariss, Cesar, Криско, Жана Бергендорф, DARA, Християна Лоизу, Михаела Маринова, Стивън Ачикор , NU/ANCE, DA CLIQUE и, разбира се, несравнимият Ненчо Балабанов, който сам по себе си е гаранция за голяма веселба. Организаторите обещават чудесни изненади на място за всички, които още не са имали възможност да си спечелят награда досега. Както се подразбира, ще спим малко, но ще разпуснем подобаващо.

Адресът е: гр. Банско, Централен площад „Никола Вапцаров”

Вход свободен!

Началото на концерта днес е в 19 часа, а утре – 18.30 часа.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене