Със заря и пищно ревю бизнес семейство Калпачки откриха хотел „Виктория“ в Добринище

С мощна заря и пищно ревю на официални и сватбени тоалети на агенция „Велиза“ управителите на хотел „Виктория“ в Добринище Гинка и Данчо Калпачки официално обявиха откриването му . Хотелът /сн. 1/ се намира в центъра на курортното градче, разположено в подножието на  Рила, Пирин и Родопи. Само на 6 км е от ски лифта в Банско, на 200 метра от входа му има луксозен басейн с минерална вода, който работи целогодишно, а за клиентите на „Виктория“ са договорени сериозни отстъпки.

Природните дадености  са сериозна предпоставка хотел „Виктория“ да влезе в списъка на най- привлекателните дестинации през всички сезони на годината. Гостите могат да изберат най-удобното място за престоя си от 17 стаи и апартаменти, 7 от които са подходящи за семейства с деца. Оборудването е на високо ниво, а гостите могат да разчитат на отлично качество на интернета – важна подробност, която домакините не са пренебрегнали.

Хотел „Виктория“ разполага със собствен паркинг и  ресторант с градина, подходящ за провеждане на празнични тържества или работни срещи. Клиентите могат да се поглезят в СПА центъра с парна баня, да ползват сауната или да релаксират с масаж в специално оборудван кабинет.

Впечатляващото парти за откриването на хотел „Виктория“ стартира във великолепната и отлично поддържана лятна градина с „шаферките“ Яна и Ралица, най-малките манекенки на благоевградската сватбена агенция „Велиза“ /сн. 2/. Момиченцата, пременени в бяло, „постлаха“ с цветя пътеката за манекенките и умилиха с излъчването си присъстващите на събитието.

В два тура бяха представени изящните официални и сватбени тоалети, болшинството от които ръчно бродирани и изпъстрени с пайети, перли и камъни, дело на собсвеничката на „Велиза“ Малина Нечитайлова. Фойерверки и наздравици с пожелания за успех в бизнес начинанието на сем. Калпачки сложиха финал на паметната промоция.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене