Преглед на местния печат

„Вяра“
Готвачът на Братя Галеви Кирил Гергинов забърка 1 тон курбан от 5 овце в Бобошево, призна: В ресторанта на ексбаретите изкарах още една казарма, Галев ме вдигаше в 4 часа да му правя баклава
Готвачът на Братя Галеви – Кирил Гергинов, сготви 1 тон курбан в Бобошево. Гергинов запретна ръкави и жителите и гостите на града боднаха мръвка от 5 овце, всички похвалиха готвача. На една трапеза хапнаха курбан първенците на Бобошево – зам.-кметът Асен Волев и общинският съветник Стефан Тачев със съпругите си и приятели. Организаторът Иван Галенков – Пилето се похвали, че от 37 години по-вкусен курбан бобошевци не са яли.

Учителката Анастасия Малинова: В популярна каса изгоряха парите на 80-годишната ми майка, внесох голяма сума на дъщеря ми, Ивона Близнакова замърля документите и се скри
Главната счетоводителка на дупнишката финансова пирамида Ивона Близнакова е сложила ръка на спестяванията на съученичката си Анастасия Малинова от Дупница. Малинова е учителка в ОУ „Св. Климент Охридски”, тя е двойно пострадала от Дупнишката популярна каса, тъй като потънали спестяванията на 80-годишната й майка, общо 30 000 лв., както и влог, който направила на дъщеря си.

Парите на Темида: Застрахователи броиха 17 100 лв. за откраднатия фолксваген на Красимира Проданова от РС – Кюстендил, съдийката събрала 15 000 лв. след тържество за годишнина, държи влог от 10 евро
Новата шефка на Районния съд в Кюстендил Мая Миленкова и съпругът й Светлин са купили апартамент в столицата за 94 185 лева с площ от 120 кв. м през миналата година. Това става ясно от декларацията на административната ръководителка пред Сметната палата, в която е посочено, че жилището е закупено със спестявания от дивиденти на Светлин от търговска дейност. През 2015 година той си е купил и Ауди А3 за 1 560 лева, със спестяванията си.

12-годишно момче от Корница се удави във водоем край Гоце Делчев
12-годишният Мухарем Дрилев от гоцеделчевското село Корница след цяла нощ издирване вчера сутринта е бил изваден удавен във водоема, намиращ се на прекия път между двете съседни гоцеделчевски села Корница и Лъжница.

Пожарникари открили до вратата 85-годишната баба Цвета, изгоряла със съпруга си в дома им в санданското село Виногради
Смъртта на възрастната двойка Атанас и Цвета Георгиеви разтърси санданското село Виногради и региона. Местните хора разказват, че любовта на двамата била за пример. По думите им 90-годишният дядото бил на легло след прекаран инсулт и за него изцяло се грижела спътницата му в живота – 85-годишната баба Цвета.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене