Приключи конкурсът за избор на управител на МБАЛ – Разлог ЕООД

Комисията, определена от Общински съвет- Разлог през месец юли, представлявана от трима лекари, един от които е директорът на РЗИ- Благоевград, както и от двама служители на Община Разлог, класира на първо място кандидатът за управител на МБАЛ- Разлог- Янко Кочев. Кочев получи най-висока обща оценка, след подаване на документи, писмена разработка и събеседване.
Във връзка с прозрачността в своите действия, Община Разлог публикува в официалния си сайт разработките на тримата кандидати за развитието на МБАЛ- Разлог и звукозаписи от финалния етап на конкурса. Със своите действия, общинска администрация цели прозрачност и публичност на конкурса, както и избягване на всякакви спекулации по темата.
Община Разлог обявява категорично, че не е имало интерес от други кандидати и броят на желаещите за управление на болницата не е бил ограничен. Всички, отговарящи на изискванията от МБАЛ- Разлог, цяла България и Европа, бяха с равни права за участие в конкурса, но без желание за кандидатстване.
Окончателното решение за избор на управител на МБАЛ- Разлог предстои да взме Общински съвет- Разлог на 15-ти ноември. На извънредно заседание от 16:00 часа утре местната власт ще реши дали ще приеме оценката на комисията и дали Кочев ще бъде новият директор на болницата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене