Топ Преса детронира паркетните лъвове и самопровъзгласилите се за най-добри PR-и в България!

Скъпи читатели, вие отдавна знаете, че Топ Преса е най-предпочитаната медия не само от вас нашите читатели, но и от рекламодателите, и хората които търсят помощ от първата печатна институция. За кратко време Топ Преса се наложи на медийният пазар и от тогава държи най-високите позиции в този бизнес. С много труд, пот и безсънни нощи ние постигаме всичко.

Ice - Top Presa - 5

Айс и Мис Полша, боливудската актриса и модел на “Victoria Secret” – Наталия Жаносек

Не е лесно, но тук не е нито времето, нито мястото да се оплакваме. Напротив, държим да се похвалим с още едно наше постижение, защото гоцеделчевската медия Топ Преса, вече е значима и в национален мащаб. Получихме официална покана от организаторите на грандиозното събитие „Мис Златни Пясъци“. Най-мащабното събитие по българското Черноморие и най-грандиозният конкурс правен до сега.

Ice - Top Presa - 4

Айс и Александра Богданска

Красавици от България и света посетиха пет звездния хотел „Адмирал”, който беше официален домакин на събитието. Топ Преса детронира паркетните лъвове и само провъзгласилите се за най-добри ПР-и в България… Няма да крием кои точно имаме в предвид, става въпрос за пенсионера Евгени Минчев, дупничанинът Любомир Милчев – Денди, за който на конкурса разказаха, как след партита се прибирал пеша по софийските булеварди, защото нямал пари за такси, и гордостта на родното си село Катунци Атанас (Наско) Лазаров. Те просто не бяха поканени.

Ice - Top Presa

Айс и Вероника Стефанова

На конкурса присъстваха: Мис Полша, боливудската актриса и модел на “Victoria Secret”Наталия Жаносек, топмоделът Миглена Николова, Орлин Павлов, „Мис Вселена България 2013“ Венета Кръстева и бизнесмена Костас Костакос, Мис Швеция Анастасия Янчук, Йоана Драгнева, Мария Грънчарова, Джуджи – Деляна Маринова, фолк певицата Есил Дюран и много други.

Ice - Top Presa - 2

Айс и Орлин Павлов

Ние изпратихме, човек от екипа ни, на комуто тези среди са му познати още от началото на ‘90-те години. Когато той беше от другата страна на сцената, а медиите пишеха за него. Сега той е част от екипа на Топ Преса и пише за нас. Методи Байрактарски известен още като Айс, прекара три дни с организаторите, миските и хората от програмата на най-мащабното събитие по българското Черноморието „Мис Златни Пясъци“.

Специални благодарности на организаторката и председател на журито Вероника Стефанова и майка й Ася Стефанова. И искаме да се обърнем и специално към нашата приятелка, най-страхотната миска Александра Богданска. Алекс, задължени сме ти! Страхотна си, колежке успехи с Code Fashion

Е, това сме ние – Топ Преса – и ще продължаваме напред…

Поздрави от „гоцеделчевската медия“ Топ Преса и момчето от „Струмско“

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене