СКАНДАЛ!!! Муки прати майка си Стоянка Мутафова в старчески дом и втрещи България

Шокът е пълен не само сред артистичните среди на България и съсипа най-голямата ни актриса 

Тя е в несвяст и то не за друго, а защото получи най-жестокия удар от най-любимия си човек – своята единствена дъщеря Муки, която не е тайна, че е това което е заради майка си и дължи на именития си родител не само появата си на бял свят.
Явно изпаднала пред нетърпение за налапа наследството на своята майка и да се разполага изцяло с него разглезената щерка показа коварство и реши да изпрати майка си в старчески дом, тъй като притесненията и грижите за нея вече й идвали в повече. Муки стигнала до това заключение след инцидента с ескалатора в столичен мол, когато той се развали и едва не уби Стояна.
„Постоянно я наглеждам и треперя да не й се случи нещо. В един момент осъзнах, че на мен ми идва много по-тежко, отколкото на нея, която вече е стара. Трябва да мисля и за собственото си здраве, защото ако се разболея и аз, тогава изобщо пък няма кой да се грижи за майка ми“, нареждала пред свои познати Муки, съобщава столичен вестник ежедневник.
За да смегчи гнева на хората и тъгата на майка си, Муки заявила, че разбира се, няма да остави Стоянка Мутафова в обикновен старчески дом, а щяла да търси ВИП такъв. Тя била готова да плаща и по 1200 или дори 1500 лева на месец, за да е убедена, че майка й ще си живее вътре като царица.
А тя самата пък щяла да я посещава всеки ден или най-малкото през ден. Това обаче никак не обнадеждило самата Стоянка Мутафова, която през целия си живот е живяла и се е грижила за дъщеря си. Всички пари, които актрисата е печелила, са били на пълното разположение на разглезената и щерка, а тя сега така да й се отблагодарява.
„Стояна е особен характер, много е силна и свободолюбива. Достойнството й е голямо, затова никога няма да приеме спокойно решението на дъщеря си. Да я изпратят в старчески дом, това е равносилно да я убият на място“, скандализирани са близки до Мутафова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене