Инж. Елин Радев е преизбран за кмет на община Доспат

Инж. Елин Радев е избран за трети мандат за кмет на Община Доспат. На сто процента обработени протоколи от резултатите на проведените избори за общински съветници и кметове на 29 октомври данните са както следва:

Обобщени данни от избор на кмет на община
№ ПАРТИЯ, КОАЛИЦИЯ, ИК ГЛАСОВЕ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

7 ЕЛИН АСЕНОВ РАДЕВ – ПП ГЕРБ 3 098 63.85%

68 ВЛАДИМИР СЕРГЕЕВ ДЕЛИЕВ – МЕСТНА КОАЛИЦИЯ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА – ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ (ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД) 1 692 34.87%

– Не подкрепям никого 62 1.28%

Инж. Елин Асенов Радев е роден на 04.05.1968 г. в гр. Доспат, на 55 години, женен с двама синове. Основното си образование е завършил в СОУ „Д. Благоев” – гр. Доспат, а средното специално в ТМТ „Крум Велков” гр. Пазарджик.

Висшето си образование завършва в Технически университет – гр. Пловдив, специалност „Организация и управление на машиностроителното производство”, машинен инженер.

Във времето след това той работи като мениджър на фирмите: „Гарант 99” ЕООД, „СЕВА 3” ООД и „ВЕВА ГРУП” ЕООД.

Два мандата е общински съветник в Общински съвет – Доспат: от 2007 – 2011 г. е Председател на комисията по Архитектура и Строителство към Общински съвет гр. Доспат, а от 2011-2015 г. е Председател на Общински съвет Доспат.

От 2007 г. се занимава с политика и е учредител на ПП ГЕРБ Доспат и до момента е Общински ръководител на ПП ГЕРБ Доспат. През 2015 г. е номиниран и избран за кмет на Община Доспат от ПП ГЕРБ. От 2015 до момента има два мандата като Кмет на Община Доспат.

През мандатите си на управление, инж. Елин Радев е получавал необходимото съдействие и подкрепа както на областно така и на централно ниво. Винаги е намирал начин да постави проблемите на жителите на Община Доспат на масата, като същевременно ги е отстоявал и защитавал.

В началото на месец август тази година, с пълно единство общинската структура на ПП ГЕРБ отново се довери на инж. Радев и го номинира за кандидат кмет от ПП ГЕРБ през 2023 година.

Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ също декларира подкрепата си за трети мандат на инж. Радев.

Мотото на предизборната кампания на кандидатът на ПП ГЕРБ инж. Елин Радев бе:

ОБЩИНА ДОСПАТ ЗАСЛУЖАВА ПОВЕЧЕ! НЕКА ЗАЕДНО ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА РАБОТИМ ЗА НАШАТА ОБЩИНА!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене