Няма развитие по казуса с обира в столоватa в „Пиринтекс“! Обвинената в кражба В. Баханова излиза болничен след болничен! Потърпевшият Огнян Язиков: Ще искам проверка на болничните и от прокуратурата!

Няма развитие по скандалния казус с обира на столовата в шивашкото предприятие „Пиринеткс“, за който Топ Преса първа и единствена писа. Обвинената в кражба на сума над 30 000 лева В. Баханова излиза болничен след болничен, а това пречи на провеждането на официална ревизия и на разследванията по случая. За това информира Топ Преса потърпевшият наемател на столовата г-н Огнян Язиков. По съвет на неговите юристи и повлиян от подозрителният факт за различната болнавост на въпросната госпожа, той е взел решение да поиска от прокуратурата и всички компетентни институции да се направи разследване на болничните листове, коитo е предоставила.

„Само за два месеца Баханова предоставя на моята счетоводителка, болнични листове от различни доктори от Гоце Делчев. Диагнозите са различни. Редно е да се провери с лекарски консилиум и с институциите колко достоверни тези болнични, това поне оставя следи..“, коментира пред Топ Преса Язиков, учуден от поведението на все още настоящата си служителка.

Междувременно в столовата на предприятието вече се шегуват, че трябва да събират пари за колежката си, защото е закъсала сериозно със здравето, виждало се по кафетата и ресторантите, които посещавала. Припомняме че от страницата на Топ Преса гръмна скандала, който повлече лавина от недоволство и в едната и другата страна. Сигналът беше пуснат от Огнян Язиков, който от своя страна до ден днешен съдейства и на медии и на служби за неговото тотално изясняване. От другата страна самообявилата за невинна по случая В. Баханова, постоянно шинкарина процеса и търси повод да се покрие зад болнични и зад псувните и заплахите на баща си, когато е в нетрезво състояние. Защо? Питаме се от какво се крие? От гузната съвест? Независимо, че баща и негови приятели със съмнително минало и бъдеще, ни псува и заплашва ние сме готови да дадем думата и на Баханова, но на нея лично… не на майки, очинайки и на съседи… От какво се страхува, та до ден днешен не иска истината да излезе на бял свят, питат се и нейни колежки от столовата в „Пиритекс“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене