Ученикът ударил с камък по главата мъж, за да го ограби си изпя без бой и други золуми

6-годишният ученик, задържан за 24 ч. в РУП – Дупница, след като удари с камък по главата и ограби 57-г. мъж, си е признал за още две нападения, пише struma.bg.

Пред дознател Ц.Б. обяснил, че приложил схемата и върху две жени. Почеркът му бил един и същ – удар в главата и кражба на дамската чанта. Жертвите били жени, които идвали на кооперативния пазар в пазарен ден. Тийнейджърът уж безцелно се разхождал из пазара и издебвал жертвите си. Изчаквал ги да се отдалечат от сергиите, с камък ги удрял по главата и грабвал чантите. Първият случай бил преди около месец, но жертвата не е подала жалба в полицията.

Преди дни непълнолетният обирджия нападна в гръб и удари с камък по главата 57-г. мъж в Дупница и задигна портфейла му. Пострадалият беше закаран в Спешен център с комоцио. Той отказа лечение и си тръгна. След два дни криминалисти откриха извършителя и го закопчаха за 24 ч. Срещу 16-г. Ц.Б. е образувано досъдебно производство за серия грабежи, което може да му осигури изпращането в трудово-възпитателно училище. Момчето е от семейство със средни възможности, което не е с нисък социален статус. С него ще работят и служители на Детска педагогическа стая.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене